Cursussen

Begeleiding

Ons cursusaanbod gericht op het begeleiden van cliƫnten. Op begeleiding gerichte hulpverleners zijn bijvoorbeeld; begeleiders, coaches, verzorgenden, leerkrachten, trainers, sociaal werkers en groepsleiders.

In deze cursus kijken we vanuit het begeleidingsperspectief naar het gebruik van Brain Blocks. Vanuit de theorie wordt de koppeling gemaakt naar de praktijk, met veel voorbeelden en oefeningen. Het gebruik van de digitale leeromgeving tijdens en tussen de cursusdagen ondersteunt het leerproces.

Lees meer

Behandeling

Ons cursusaanbod gericht op het behandelen van cliƫnten. Op behandeling gerichte hulpverleners zijn bijvoorbeeld; orthopedagogen, psychologen, (vak)therapeuten en gezins-behandelaren.
In deze cursus kijken we vanuit het behandelperspectief naar het gebruik van Brain Blocks. Vanuit de theorie wordt de koppeling gemaakt naar de praktijk, met veel voorbeelden en oefeningen. Het gebruik van de digitale leeromgeving tijdens en tussen de cursusdagen ondersteunt het leerproces.

 

Lees meer

Brain Blocks Booster

Heb je na 2020 een Brain Blocks basiscursus gevolgd? Wil je jezelf nog meer bekwaam maken in het gebruik van Brain Blocks? Onder begeleiding van een deskundige cursusleider en samen met andere Brain Blocks gebruikers. Bezorg jezelf een Brain Blocks Boost in 1 dagdeel!

Lees meer

Intervisie

Word een nog betere Brain Blocks gebruiker: intervisie!
Wil je nog vaardiger worden in het werken met Brain Blocks? Kijk hieronder voor meer informatie en meld je aan.

Lees meer