Voorwaarden bestellen materialen

De volgende voorwaarden worden gehanteerd voor het bestellen van materialen.

  • Per deelnemer van de cursus kunnen maximaal twee grote Brain Blocks dozen worden besteld.
  • Voor het bestellen van de Brain Blocks doos of een onderdeel hiervan (handleiding en/of sheet(s)) is een geldige BB-code vereist. Indien de cursist de cursus nog niet heeft afgerond kan de code gebruikt worden waarmee ook de documenten gedownload kunnen worden. Deze code wordt voorafgaand aan de eerste cursusdag aan alle deelnemers toegestuurd.
  • Bij het bestellen van een Brain Blocks pocket versie is geen BB-code vereist.
  • Een BB-code wordt verstrekt aan een deelnemer na het afronden van de cursus.
  • Een BB-code is drie jaar geldig. De geldigheid wordt gerekend vanaf de datum waarop de laatste cursusdag is gevolgd.
  • Indien de BB-code is verlopen kan de deelnemer, indien hij/zij nog niet alle cursusdagen heeft gevolgd, de cursus alsnog afronden en het ambassadeursverslag schrijven om zo de BB-code weer te activeren. Indien de deelnemer de cursus wel helemaal heeft afgerond kan hij/zij een update volgen door middel van een supervisiedag. Daarna wordt de BB-code opnieuw geactiveerd voor drie jaar.

Het is niet toegestaan Brain Blocks dozen te bestellen voor professionals die de workshop bij In Beweging/Brain Blocks niet gevolgd hebben! Het recht om professionals op te leiden in het gebruik van Brain Blocks, is enkel en alleen voorbehouden aan In Beweging/Brain Blocks.

X