Update corona

12 April 2021

Update Corona maatregelen per maandag 12 april 2021

Ondanks dat er geen verdere versoepelingen komen, mogen we al enige tijd onze curusssen uitvoeren. We beschikken over diverse locaties, verspreid door Nederland, die aan alle richtlijnen van het RIVM voldoen, maar ook incompany is mogelijk. Hierdoor zijn we in staat om op een veilige manier onze cursussen aan te bieden. Natuurlijk doen we ook een beroep op onze curisisten om hun verantwoordelijkheid te nemen. We sturen hen voorafgaand aan de cursus een mail hierover. Tot op heden gaat dit prima, zonder enige problemen.

Tijdens de cursusdag vragen wij de deelnemers om alle aanwijzingen van ons team op te volgen en onze maatregelen zo goed mogelijk na te leven. Dit houdt in:

  • Houdt zoveel mogelijk (minstens 1,5 meter) afstand van andere cursisten en van het personeel
  • Bij binnenkomst wordt u verzocht uw handen te desinfecteren met handalcohol
  • Trainingsvormen zullen zo worden gekozen dat onnodig ‘verkeer’ in de ruimte wordt vermeden. Bij het verlaten van de trainingsruimte en het betreden van de gang of de foyer, wordt het dragen van een mondkapje verplicht.