Toelichting bestellimiet voor materialen

5 februari 2024

Wij staan voor kwaliteit en vinden het voor jou als cursist erg belangrijk dat je in staat bent op een verantwoorde manier met de Brain Blocks materialen te werken. Daarom mogen alleen degene die de cursus hebben gevolgd de psycho-educatie en/ of de basisdoos aanschaffen.
We maken voor iedere cursist een uniek account aan en op dit persoonlijke account staat een bestellimiet voor 2 psycho-educatiedozen of basissets of een combinatie van beiden.
Bij aanschaf van een psycho-educatie of basisdoos wordt er 1 punt van het bestellimiet afgeschreven. Na 2 jaar ontvangt de cursist een mail en wordt gevraagd zijn/ haar gegevens te controleren en eventueel te wijzigen. Hierna wordt  bestellimiet weer aangevuld. Organisaties kunnen materialen aanschaffen door de gegevens van hun medewerkers door te geven. Bij de medewerker worden dan de bestelde artikelen van het bestellimiet afgeschreven.
Bij de aanschaf van een boek of pocketversie wordt er niets van het bestellimiet afgehaald.