Uitbreiding van het cursusaanbod

20 oktober 2022

Wij hebben vanaf de start van Brain Blocks tot nu toe altijd de Basiscursus aangeboden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor het volgen van intervisie en het Brain Blocks counselor traject.
Vanaf begin 2023 gaan we ons aanbod uitbreiden met twee nieuwe producten:
Brain Blocks booster: bijeenkomsten van een dagdeel. Samen met anderen uw kennis vergroten en
vaardigheden uitbreiden.
Brain Bocks workshop: voor degene die niet dagelijks met Brain Blocks werken en de basiscursus                                                   niet gaan volgen, maar wel willen weten wat Brain Blocks eigenlijk is en                                                        waar, waarom en door wie het wordt gebruikt.

Binnenkort meer informatie hierover op deze website.

Wij zijn altijd nog op zoek naar nieuwe cursusleiders (zeker voor de basiscursus gericht op behandelaren). Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via info@brainblocks.com of bel met 06-49802822.