Kwaliteit gaat vóór kwantiteit

2 mei 2022

De vraag naar de Brain Blocks basiscursus is de afgelopen periode gestegen en daar zijn we blij mee.
Of niet? Als de vraag stijgt naar cursussen, stijgt ook de vraag naar cursusleiders. Hoezeer wij ook ons best doen: het blijft erg moeilijk om vaardige cursusleiders te vinden. Dit betekent dat de druk op de huidige cursusleiders nog verder toeneemt. En dat vinden we geen gezonde situatie. Het risico dat één van hen op termijn uit zou vallen willen we niet nemen.
Daarom hebben we als organisatie het volgende besloten:
• Incompany cursussen die nog moeten worden ingepland, worden uitgevoerd op één van onze vaste cursuslocaties in Uden, Arnhem, Zwolle of Woerden. (terugbrengen van veel reistijd voor onze cursusleiders en de zekerheid van een prima locatie met alle faciliteiten)
• Nieuwe aanvragen die nog niet direct kunnen worden ingepland komen op een wachtlijst.

Bovenstaande heeft gevolgen voor organisaties/ instellingen die graag een basiscursus Brain Blocks willen inkopen, maar we vragen begrip: wij kiezen kwaliteit voor kwantiteit.

Wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe cursusleiders. Heb je interesse neem dan contact met ons op via info@brainblocks.com of bel met 06-49802822. Misschien kunnen we samen de wachtlijst dan korter maken of laten verdwijnen.