Brain Blocks en corona

13 november 2021

Update Corona maatregelen per dinsdag 23 november

Op 22 november heeft de overheid nieuwe extra maatregelen afgekondigd m.b.t. Corona.
Deze maatregelen zijn geen beperking voor de huidige manier waarop wij onze cursussen aanbieden. Wij blijven ons houden aan de afgesproken regels en blijven binnen het advieskader van het RIVM de cursussen uitvoeren.

Wij zullen dan ook GEEN cursussen annuleren.
Op het moment dat u als cursist of organisatie besluit om uw deelname aan een cursus te annuleren willen wij u erop wijzen dat dit, conform de algemene voorwaarden, tot financiële consequenties voor u of uw organisatie kan leiden.

Op het moment dat u als organisatie liever niet een cursus binnen uw eigen organisatie organiseert, kunnen we samen met u kijken naar een oplossing. Wij beschikken over een landelijk netwerk van locaties waar de cursussen prima uitgevoerd kunnen worden.
De agenda van Brain Blocks is goed gevuld, een annulering kan betekenen dat het inhalen van de cursusdag of dagen pas na de zomer van 2022 kan plaatsvinden.
Het is tot op heden, mede door medewerking van locaties en cursisten, gelukt om de cursussen zonder één Corona besmetting uit te voeren.

Namens de directie
Brain Blocks

actuele informatie vanuit de overheid vindt u op: Besmettingen moeten omlaag: strengere regels om contacten te beperken | Nieuwsbericht | Rijksoverheid.nl