Vervanging supervisiedag

7 april 2021

De afgelopen jaren hebben we met veel plezier onze basiscursus aangeboden aan duizenden cursisten. Na het succesvol volgen van deze cursus was het voor 3 jaar mogelijk om Brain Blocks materialen te bestellen. Om deze periode te verlengen was het volgen van een supervisiedag verplicht. Brain Blocks heeft zich ook verder ontwikkeld en vanaf 2022 kan de gecertificeerde Brain Blocks gebruiker de certificering verlengen door het volgen van de Gevorderden cursus.

We zullen dan ook in 2021 géén nieuwe supervisie bijeenkomsten meer inplannen. Voor degene waarvan de certificering in 2021 verloopt bieden wij de mogelijkheid om aan te sluiten bij een dag 3 van de huidige basiscursus. De inhoud hiervan sluit nauw aan op die van de supervisie dag en het zal u zeker nieuwe inzichten geven en uw kennis over het gebruik van Brain Blocks vergroten. Als u hiervan gebruik wilt maken, verzoeken wij u via mail contact met ons op te nemen.