Website, boek en Gevorderden cursus

20 maart 2021

Bij BrainBlocks hebben we de afgelopen periode niet stilgezeten. Gelukkig zijn we onze cursussen weer in Nederland aan het uitvoeren. Maar onze nieuwe website is ook klaar. Met de nieuwste technieken, een webshop en een overzicht van alle gecertificeerde BrainBlocks gebruikers. Verder werd het tijd dat alles wat in de afgelopen 15 jaar door Stephan van de Ven is ontwikkeld toe te vertrouwen aan papier; in de vorm van een heus Brain Blocks boek. Het boek is onderdeel van de basiscursus en via de website te koop.

Op dit moment bieden we een 3 daagse basiscursus aan voor begeleiders en behandelaren.
Deze differentiatie zullen we nog verder uitwerken om onze doelgroepen nog beter te kunnen bedienen. In 2022 bieden we ook de gevorderden cursus aan. Voor hen, de ervaren Brain Blocks gebruikers, die zich nog verder willen ontwikkelen en het effect van het gebruik van Brain Blocks willen vergroten. We houden u op de hoogte. Wil je niets missen; schrijf je in voor onze nieuwsbrief.